Tom Lindstrøm Petersen.       

Han er 64 år og har dyrket motorsport det meste af sit liv.   Driver en virksomhed til hverdag og dyrker motorsport idag som hobby.  

Han startede med motocross som 15 årig og i rallysporten i 1978 som 20 årig.   Var aktiv i frem til 1992 med mange gode placeringer. Var en del af team Talbot Danmark i 80érne , og kørte derefter i Toyota Corolla Levin 1600 gr 2, og sidst i den periode i en meget sjælden Ford Escort RS Gr 4 bil.

Motocrosssporten har altid været en del af aktiviteterne sammen med datter og søn og fra 2003 frem til 2010 blev quadcross og supermotard den primære sport, med en del løb i ind og udland 

Tom deltager i 2012 og 13 i et par spændende sæsoner i en 650cc cross cart, hvorefter han i 2014 bygger en ældre Volvo 240 op til et mindre comeback i rallysporten og deltog i en del mindre løb i 2015 med gode resultater.  En ulykke i begyndelsen af 2016 satte det hele på hold igen grundet skade i nakke og ryg men kommer tilbage sidst i sæsonen og opnår et par fine placeringer i de sidste rally det år.  I sæson  2017 og 2018 er der deltaget i DM serien for klassiske rallybiler, og det blev til en samlet 3 og en 2 plads i mesterskabet.  2019 sæson var der kun tid til nogle få Hill climp og rallyløb.

Sæson 2020 blev anderledes grundet Covid men det lykkedes at opnå en 2 plads i DM rally for klassiske biler. I sæson 2021 opnåede teamet at vinde det danske mesterskab for klassiske biler.

Sammen med rallysporten er Tom fortsat aktiv på sine quads og mountainbike som en del af den fysiske træning 

rally team 2021.JPG

Steen Kjær Larsen

Startede i teamet i 2021.   Han har tidligere været involveret i rallysporten som servicemand, og dyrket forskellig former for idræt.   Han beslutter sig i vinteren 2020 at blive codriver i vores team og tager alle kurser og starter til første Dm i foråret 2021 i den røde Volvo.    

Hele året har været en lang indlærings kurve hvor der ved hvert løb bliver bygget på den store opgave det er at være fuldgyldig codriver.   

Der er mange opgaver fordi man varetager ud over selve kørslen og at stå for alt logistik og planlægning op til løbene for alle andre i teamet.

Hen over sæsonen er samarbejdet blevet udbygget ligesom Steen´s kone Jette er nu en stor del af teamet og varetager alt forplejning samt deltager aktivt i service opgaverne under løbene,