top of page

HVEM ER VI

Oprindeligt var alle aktiviteter omkring far og søn igennem mange år, men blev ændret i 2020.   

Tom og Nicklas som har været aktive  i motorsporten på mange forskellige plan.    Nicklas stopper med 

cross i 2019 og siden 2020 har teamet så været fuld fokuseret på rallysporten 

Petersen motorsport

Steen Kjær Larsen

Startede i teamet i 2021.   Han har tidligere været involveret i rallysporten som servicemand, og dyrket forskellig former for idræt.   Han beslutter sig i vinteren 2020 at blive codriver i vores team og tager alle kurser og starter til første Dm i foråret 2021 i den røde Volvo.    

Hele året har været en lang indlærings kurve hvor der ved hvert løb bliver bygget på den store opgave det er at være fuldgyldig codriver.   

Der er mange opgaver fordi man varetager som codriver ud over selve kørslen. Man står for alt logistik og planlægning op til løbene for alle andre i teamet og på dagen er hele tidsstyring, sammen med de mange opgaver i bilen en stor og krævende opgave.

Efter sæson 2021 kan Steen kategoriseres som en rimelig erfaren codriver nu, og er klar til at deltage i alle former for rally nu. 

subaru 19-02-22 (11).jpg

Jette Kjøge Larsen

 Som hustru til Steen og med interesse i motorsport blev det hurtigt et faktum af hun blev en fast del af vores team.   Jette startede med at tage sig af catering opgaven på løbsdagene, men har hen over sæsonen 2021 udbygget sit cv og nu er en aktiv del ved servicepauserne i forbindelse alle de mange opgaver der er når bilen kommer ind.   

Under opbygningen af Subaru bilen deltog Jette på lige fod med alle andre og har vist sig på alle måder at være et stort aktiv for teamet. 

Hun er derfor blevet forfremmet til teamchef og har ved enkelte lejligheder været gæste codriver.

Derfor er Jette nu en stor del af teamet uanset hvilke aktiviteter vi er afsted til. 

IMG_20220722_150938.jpg
bottom of page