HVEM ER PETERSEN MOTORSPORT 

Oprindeligt var alle aktiviteter omrking far og søn igennem mange år, men blev ændret i 2020.   

Tom og Nicklas som har været aktive i cross og rally sporten på mange forskellige plan.   

Tom´s historie er herunder sammen med teamet som det er i dag hvor Nicklas nu har efter 2019 trukket sig fra motorsportens forunderlige verden, i hvert fald indtil videre. 

Nicklas har været aktiv cross kører siden han var 6 år frem til en alder af 26 og har kørt utallige løb i ind og udland .  I mange år var det quadcross sporten med en enkelt sæson i rallysporten og afsluttede med nogle succesrige 3 år i sidevogsncross.   I dag dyrker han mountanbike og downhll som sin hobby .    

Siden 2021 har teamet så været fuld fokuseret på rallysporten 

Tom Lindstrøm Petersen.       

Han er 64 år og har dyrket motorsport det meste af sit liv.   Driver en virksomhed til hverdag og dyrker motorsport  som hobby.  

Han startede med motocross som 15 årig og i rallysporten i 1978 som 20 årig.   Var aktiv i frem til 1992 med mange gode placeringer. Var en del af team Talbot Danmark i 80érne , og kørte derefter i Toyota Corolla Levin 1600 gr 2, og sidst i den periode i en meget sjælden Ford Escort RS Gr 4 bil.

Motocrosssporten har altid været en del af aktiviteterne sammen med datter og søn og fra 2003 frem til 2011 blev quadcross og supermotard den primære sport, med en del løb i ind og udland 

Tom deltager i 2012 og 13 i et par spændende sæsoner i en 650cc cross cart, hvorefter han i 2014 bygger en ældre Volvo 240 op til et mindre comeback i rallysporten og deltog i en del mindre løb i 2015 med gode resultater.  En ulykke i begyndelsen af 2016 satte det hele på hold igen grundet skade i nakke og ryg men kommer tilbage sidst i sæsonen. I sæson  2017 og 2018 er der deltaget i DM serien for klassiske rallybiler, og det blev til en samlet 3 og en 2 plads i mesterskabet.  2019 sæson var der kun tid til nogle få mini rally.

Sæson 2020 blev anderledes grundet Covid men det lykkedes at opnå en 2 plads i DM rally for klassiske biler.

I Sæson 2021 opnåede man med det nye team set up at vinde det danske mesterskab for klassiske biler.

Sammen med rallysporten er Tom fortsat aktiv på sine quads og mountainbike som en del af den fysiske træning 

Sæson 2022 blev året hvor der blev bygget Subaru og der bliver kun deltaget i enkelte løb med begge biler

Steen Kjær Larsen

Startede i teamet i 2021.   Han har tidligere været involveret i rallysporten som servicemand, og dyrket forskellig former for idræt.   Han beslutter sig i vinteren 2020 at blive codriver i vores team og tager alle kurser og starter til første Dm i foråret 2021 i den røde Volvo.    

Hele året har været en lang indlærings kurve hvor der ved hvert løb bliver bygget på den store opgave det er at være fuldgyldig codriver.   

Der er mange opgaver fordi man varetager ud over selve kørslen og at stå for alt logistik og planlægning op til løbene for alle andre i teamet.

Efter sæson 2021 kan Steen kategoriseres som en rimelig erfaren codriver nu, og er klar til at deltage i alle former for rally nu.    

Jette Kjøge Larsen

 Som hustru til Steen og med interesse i motorsport blev det hurtigt et faktum af hun blev en fast del af vores team.   Jette startede med at tage sig af catering opgaven på løbsdagene, men har hen over sæsonen 2021 udbygget sit cv og nu er en aktiv del ved servicepauserne i forbindelse alle de mange opgaver der er når bilen kommer ind.   

Under opbygningen af Subaru bilen deltog Jette på lige fod med alle andre og har vist sig på alle måder at være et stort aktiv for teamet. 

Hun er derfor blevet forfremmet til teamchef og har ved enkelte lejligheder været gæste codriver.

Når man vil deltage i rallysprint kan man som team klare opgaverne alene , men skal man deltage i de rigtige rally kræver det et større set up og flere hænder. 

Indtil 2019 blev det hele klaret med venners hjælp til de løb man deltog i.   

I sæson 2020 og 21 var det også med venners hjælp men også med stor hjælp fra Rallyteam Mejer fra Horsens og særligt i sæson 2021 hvor man deltog i hele det danske mesterskab ville det ikke være lykkedes unde hjælp fra de dygtige mekanikere fra Team Mejer

 

I 2022 blev det opbygning og test løb i Subaru bilen der var det primære ligesom der er blevet bygget bedre forhold omkring servicebilen med videre.   

 

Til sæson 2023 er der ikke forventning om en fuld aktiv rally sæson, men mere udvalgte løb i bilerne i det omfang det er praktisk og økonomisk muligt  

Vi håber på at opbygge et helt team med servicefolk og folk omkring os, så vi kan være klar til en fuld DM rally sæson i 2024 i Subaru bilen og enkelte historiske sprint i Volvo bilen.

   

rally ålborg (11).jpg
far og søn.jpg
subaru 19-02-22 (11).jpg
IMG_20220722_150938.jpg
rally naturens rige 2021 (3).JPG