Tom Lindstrøm Petersen.       

Han er 64 år og har dyrket motorsport det meste af sit liv.   Driver en virksomhed til hverdag og dyrker motorsport idag som hobby.  

Han startede med motocross som 15 årig og i rallysporten i 1978 som 20 årig.   Var aktiv i frem til 1992 med mange gode placeringer. Var en del af team Talbot Danmark i 80érne , og kørte derefter i Toyota Corolla Levin 1600 gr 2, og sidst i den periode i en meget sjælden Ford Escort RS Gr 4 bil.

Motocrosssporten har altid været en del af aktiviteterne sammen med datter og søn og fra 2003 frem til 2010 blev quadcross og supermotard den primære sport, med en del løb i ind og udland 

Tom deltager i 2012 og 13 i et par spændende sæsoner i en 650cc cross cart, hvorefter han i 2014 bygger en ældre Volvo 240 op til et mindre comeback i rallysporten og deltog i en del mindre løb i 2015 med gode resultater.  En ulykke i begyndelsen af 2016 satte det hele på hold igen grundet skade i nakke og ryg men kommer tilbage sidst i sæsonen og opnår et par fine placeringer i de sidste rally det år.  I sæson  2017 og 2018 er der deltaget i DM serien for klassiske rallybiler, og det blev til en samlet 3 og en 2 plads i mesterskabet.  2019 sæson var der kun tid til nogle få Hill climp og rallyløb.

Sæson 2020 blev kort. Oprindelig plan blev ændret og man kom til start i de sidste løb, og fik en 2 plads i DM rally for klassiske biler. Sammen med rallysporten er Tom fortsat aktiv på sine quads og mountainbike som en del af den fysiske træning 

Sæson 2021 bliver det en fuld sæson i Dm rally hvor målet er mesterskabet i KRB klassen. 

rally team 2021.JPG

Steen Kjær Larsen

Startede i teamet i 2021.   Han har tidligere været involveret i rallysporten som servicemand, og dyrket forskellig former for idræt.   Han beslutter sig i vinteren 2020 at blive codriver og tager alle kurser og starter til første Dm i foråret 2021 i den røde Volvo.    

Hele året har været en lang indlærings kurve hvor der ved hvert løb bliver bygget på den store opgave det er at være fuldgyldig codriver.   

Der er mange opgaver fordi man varetager ud over selve kørslen og at stå for alt logistik og planlægning op til løbene for alle andre i teamet.    

Nicklas Hedemann Petersen

Han startede med motocross som 5 årig på 2 hjulet micro cross.  Som 8 årig kom quadsporten ind (4 hjulet motocross) som blev hans sport i mange år og stadig er en del af hans sport. 

Han har deltaget i DM løbene i næsten alle år.   I 2010 havde han dog en stor skade, som satte ham langt tilbage i et år, men havde derefter 3 aktive år som quadkører med mange gode løb 

I 2015 var han et lille spring ovre i rallysporten og på trods af nogle fine resultater var hans hjerte i cross sporten.  

Der skulle noget nyt til, så han prøvede med sidevognssporten sammen med en god ven, og de blev grebet af denne sport så efter et par prøveløb 2016 gik han all in i 2017 og har været fuld aktiv i den danske sidevogns sport i 2017 og i 2018 kørte han en fin sæson med flere podie pladser hvor de sluttede sæsonen med det store VM for nationer i 2018. 

I sæson 2019 deltog han i nogle løb i Danmark og Tyskland, men skader ødelagde sæsonen og teamet valgte at stoppe midt på året. Nicklas deltog så i den sidste DM afdeling det år på sin quad Sæson 2020 blev anderledes og der blev kun et enkelt quad løb, men han har deltaget i næsten alle trial cup seriens mountanbike løb der har kunnet afvikles på trods af covid .

I 2021 er det planlagt at deltage i Mtb løb og der skal testes noget banesport i bil 

nicklas.jpg