top of page

Petersen motorsport

Jette Kjøge Larsen

Som hustru til Steen og med interesse i motorsport blev det hurtigt et faktum af hun blev en fast del af vores team.   Jette startede med at tage sig af catering opgaven men deltog også i alle forberedelser og praktiske ting på løbsdagene. 

I sæson 2022 har Jette taget codriverlicens og hun har overtaget codriver sædet efter Stenn.  

Vi deltager i 2023 i udvalgte sprint og rally løb.   At blive rallycodriver betyder mange ting.  Der skal læses rutebog, regnes etapetinder,  og så skal man læse noter på prøven.  Dette giver alt sammen en meget travl dag og codriveren er 100% på hele dagen.  Samarbejdet fortsætter 2024  

rally ålborg 23 (11).jpg

Steen Kjær Larsen

Steen startede i teamet i 2021.   Han har tidligere været involveret i rallysporten som servicemand, og dyrket forskellig former for idræt.   Han beslutter sig i vinteren 2020 at blive codriver i vores team og tager alle kurser og starter til første Dm i foråret 2021 i den røde Volvo.    

Som codriver  er at være fuldgyldig codriver, fordi man varetager ud over selve kørslen også alt logistik og planlægning op til løbene for alle andre i teamet og på dagen er hele tidsstyring. 

Det bliver til et flot D i Krb klassen i 2021.   I 2022 er det et begrænset program fordi energien er brugt på andre ting herunder at bygge en Subaru.   

I sæson 2023 og 2024 kører Steen ikke i teamet men er codriver i LS Motorsport teamet 

2021_DM6_365_Rallyinfo.JPG
bottom of page