Nicklas Hedemann Petersen

Han startede med motocross som 5 årig på 2 hjulet micro cross.  Som 8 årig kom quadsporten ind (4 hjulet motocross) som blev hans sport i mange år og stadig er en del af hans sport. 

Han har deltaget i DM løbene i næsten alle år.   I 2010 havde han dog en stor skade, som satte ham langt tilbage i et år, men havde derefter 3 aktive år som quadkører med mange gode løb 

I 2015 var han et lille spring ovre i rallysporten og på trods af nogle fine resultater var hans hjerte i cross sporten.  

Der skulle noget nyt til, så han prøvede med sidevognssporten sammen med en god ven, og de blev grebet af denne sport så efter et par prøveløb 2016 gik han all in i 2017 og har været fuld aktiv i den danske sidevogns sport i 2017 og i 2018 kørte han en fin sæson med flere podie pladser hvor de sluttede sæsonen med det store VM for nationer i 2018. 

I sæson 2019 deltog han i nogle løb i Danmark og Tyskland, men skader ødelagde sæsonen og teamet valgte at stoppe midt på året. Nicklas deltog så i den sidste DM afdeling det år på sin quad Sæson 2020 blev anderledes og der blev kun et enkelt quad løb, men han har deltaget i næsten alle trial cup seriens mountanbike løb der har kunnet afvikles på trods af covid .

I 2021 er det planlagt at deltage i Mtb løb og der skal testes noget banesport i bil 

nicklas.jpg

To play, press and hold the enter key. To stop, release the enter key.